Op dit moment worden er 1 avond per week gevuld met onze dressuurles.

Elke woensdag wordt er in de avond lesgegeven door instructrice Marja Kros. (U dient wel zelf in het bezit te zijn van een pony of paard, wij zijn een rijvereniging en geen manege. )

Maandag:  

Woensdag:

Op woensdag wordt er lesgegeven door Marja Kros.
In de avond geeft zij nog les aan een groep met alleen maar pony’s voor de jongere ruiters onder ons. Deze les is van 18.00-18.45.
Hierna volgen nog twee lessen voor de paarden. Marja geeft aan alle niveaus les en afhankelijk van je niveau en het kunnen van je paard of pony wordt je ingedeeld in een les. De lessen duren 45 minuten. Het is aan te raden om altijd netjes 5 minuten voor aanvang van je les klaar te staan. Dit voor een vloeiend verloop van de avond en de leswissels. 

Je hebt recht op 2 proeflessen voordat er vanuit beide kanten een besluit genomen wordt of je op je plek bent. 

Er is op dit moment wel ruimte in de lessen van Marja. Je kunt altijd contact met ons opnemen indien je interesse hebt. Wij houden je dan op de hoogte en mocht er dan iets veranderen, wordt je benaderd.

Mochten er vragen zijn, of onduidelijkheden waar je met je instructeur of instructrice niet uit komt, kun je deze altijd bij ons aangeven. Neem dan contact met ons op.