Op dit moment worden er 2 avonden per week gevuld met onze dressuurlessen.
Zo wordt er elke maandagavond lesgegeven door instructeur Dennes Mieras.
Elke woensdag wordt er zowel in de ochtend als de avond lesgegeven door instructrice Marja Kros. (U dient wel zelf in het bezit te zijn van een pony of paard, wij zijn een rijvereniging en geen manege. )

Maandag:  

Op maandag wordt er les gegeven door Dennes Mieras.
Op dit moment geeft hij 2 groepen les en deze zijn verdeeld in een les met zowel pony’s als paarden van 19.00-20.00 uur, en een les met alleen paarden van 20.00-21.00 uur. De lessen duren 60 minuten. Het is aan te raden altijd netjes 5 minuten voor aanvang van de lessen klaar te staan. Dit voor een vloeiend verloop van de avond en de leswissels. 

Op dit moment is er nog ruimte in de les bij Dennes. Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op.
Je hebt recht op 2 proeflessen voordat er vanuit beide kanten een besluit genomen wordt of je op je plek bent.

Woensdag:

Op woensdag wordt er lesgegeven door Marja Kros. Zij verzorgd in de ochtend een les van 10.00-10.45.
In de avond geeft zij nog les aan een groep met alleen maar pony’s voor de jongere ruiters onder ons. Deze les is van 18.00-18.45.
Hierna volgen nog twee lessen voor de paarden. Marja geeft aan alle niveaus les en afhankelijk van je niveau en het kunnen van je paard of pony wordt je ingedeeld in een les. De lessen duren 45 minuten. Het is aan te raden om altijd netjes 5 minuten voor aanvang van je les klaar te staan. Dit voor een vloeiend verloop van de avond en de leswissels. 

Je hebt recht op 2 proeflessen voordat er vanuit beide kanten een besluit genomen wordt of je op je plek bent. 

Er is op dit moment wel ruimte in de lessen van Marja. Je kunt altijd contact met ons opnemen indien je interesse hebt. Wij houden je dan op de hoogte en mocht er dan iets veranderen, wordt je benaderd.

Mochten er vragen zijn, of onduidelijkheden waar je met je instructeur of instructrice niet uit komt, kun je deze altijd bij ons aangeven. Neem dan contact met ons op.